Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Aloe Oil Extract, Coconut

Główna 1A

95-081 Dłutów

Główny telefon: 44 634-02-19

Główny email: choynowska@enzym.com.pl

Strona www: www.enzym.com.pl

Wyślij zapytanie ofertowe
Aloe Oil Extract, Coconut
Nazwa
Aloe Oil Extract, Coconut
Producent
CAC
CAS
85507-69-3 8001-31-8
INCI
Aloe Barbadensis Leaf Extract; Cocos Nucifera (Coconut) Oil
Funkcja
Nawilżenie, rozjaśnienie, uelastycznia, wzmiania
Wielkość opakowania
20 kg

Aloe Oil Extract, Coconut

 

INCI: Aloe Barbadensis Leaf Extract; Cocos Nucifera (Coconut) Oil

 

Zastosowanie:

 

Kosmetyka i chigiena osobista

 

news

<Czerwiec 2022>

pnwtśrczptsbnd
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
Newsletter