Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Beautywax LC

Główna 1A

95-081 Dłutów

Główny telefon: 44 634-02-19

Główny email: choynowska@enzym.com.pl

Strona www: www.enzym.com.pl

Wyślij zapytanie ofertowe
Beautywax LC
Nazwa
Beautywax LC
Producent
B&C Srl.
CAS
540-10-3; 5050-91-9; 9004-96-0
INCI
Cetyl Palmitate (and) Sorbitan Palmitate (and) Sorbitan Olivate
Funkcja
NAWILŻAJĄCE, OCHRONA I PIELĘGNACJA

Beautywax LC – to naturalny stabilizator ciekłokrystaliczny, który reorganizuje strukturę emulsji. Jego dodatek zaleca się w innowacyjnych produktach pielęgnacyjnych.

Jest też świetnym emolientem, który w kontakcie ze skórą pozostawia niezwykle przyjemne odczucie nawilżania.

 

ZASTOSOWANIE

  • luksusowe kremy i balsamy,
  • balsamy pod prysznic,
  • kremy ochronne i przeciwsłoneczne.

GŁÓWNE CECHY

  • promotor ciekłokrystaliczny,
  • poprawia odczucie aplikacyjne finalnego produktu,
  • poprawia stabilność oraz reorganizuje strukturę emulsji.
news

<Czerwiec 2022>

pnwtśrczptsbnd
30
31
Packaging [R]evolution
2022-05-31 do 2022-05-31
Packaging Innovations
2022-05-31 do 2022-06-01
1
2
3
4
5
6
8
Beauty Innovations 2022
2022-06-08 do 2022-06-09
10
11
12
14
16
17
18
19
24
25
26
27
28
30
2
3
Newsletter