Biotechnologia.pl
łączymy wszystkie strony biobiznesu
Grape Seed Oil refined

Ul. Antoniego Fontany 28 m 3

01-885 Warszawa

Główny telefon: +48 22 834 47 02

Główny fax: +48 22 834 47 02

Strona www: http://www.gustavheess.de

Wyślij zapytanie ofertowe
Grape Seed Oil refined
Nazwa
Grape Seed Oil refined
Producent
Gustav Heess
Numer katalogowy
3604
INCI
Vitis Vinifera (GRAPE) Oil
Nazwa łacińska:
Vitis vinifera

Wysoka zawartość nienasyconego kwasu linolowego i oleinowego, ponadto zawiera witaminę E i fosfolipidy.

Zastosowanie:

Olej z pestek winogron jest stosowany w kosmetykach pielęgnacyjnych do każdego rodzaju skóry, głównie do cery dojrzałej. Jest także składnikiem mydeł, szamponów i kosmetyków stylizacyjnych do włosów.

news

<Październik 2021>

pnwtśrczptsbnd
28
30
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
PORT for Health: Neuroscience
2021-10-13 do 2021-10-15
16
17
18
21
22
23
24
26
27
Impact’21
2021-10-27 do 2021-10-28
28
29
30
31
Newsletter