-
Informacje
Nowości & aktualności -
Testy sprzętu
Opinie ekspertów -
Kalkulatory
Zestaw narzędzi -
Laboratoria
Adresy & oferta -
Praca
Oferty zatrudnienia -
Kalendarium
Wydarzenia branżowe -
Kontakt
Data rozpoczęcia | 2014-03-25 |
![]() |
|
Data zakończenia | 2014-03-25 | ||
Organizator | JARS Sp. z o.o. | ||
Miejsce | Firma JARS Sp. z o.o., ul. Kościelna 2a, ŁAJSKI | ||
Branże | Biotechnologia | ||
Email rekrutacji | info@jars.pl | ||
Dodaj do kalendarza |
![]() ![]() |
Terminy szkolenia:
25 marca 2014 r., godz. 10.00-16.00.
Miejsca szkolenia:
Firma JARS Sp. z o.o., ul. Kościelna 2a, ŁAJSKI
Zakres szkolenia:
1. Część teoretyczna:
2. Część warsztatowa:
Testy na sprawdzenie wrażliwości sensorycznej:
Ćwiczenia wykorzystujące metody analizy sensorycznej w ocenie produktów mięsnych.
Koszt: 500 zł + 23% VAT za osobę przy zgłoszeniu jednej osoby z firmy.
450 zł + 23% VAT przy zgłoszeniu 2 lub więcej osób z firmy.
Koszt obejmuje: wykłady, materiały, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad.
Zgłoszenia przyjmujemy drogą e-mailową pod adresem: info@jars.pl do dnia 20 marca 2014 r.
Informacji udzielamy telefonicznie: 664-195-394 lub 22 783 17 34.
Aktualny harmonogram szkoleń zamieszczony jest na naszej stronie internetowej www.jars.pl
Mając na względzie ochronę i bezpieczeństwo Twoich danych osobowych, firma Bio-Tech Media sp. z o.o., przykładając szczególną wagę do ich ochrony, dostosowała swoje zasady ich przetwarzania do obowiązującego od dnia 25 maja 2018 roku Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) z dnia 27 kwietnia 2016 r. nr 2016/679
Nasza zaktualizowana polityka prywatności wprowadza wszystkie pozytywne zmiany, w tym sposób, w jaki zbieramy, przetwarzamy i przechowujemy Twoje dane osobowe. Przedstawia sposób, w jaki możesz się z nami skontaktować, aby skorzystać z przysługujących Ci praw.
W tej chwili nie musisz podejmować żadnych działań, ale jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z naszą polityką prywatności.
Zapoznaj się z naszą polityką prywatności ›